Toalettlås

Köpa billigt och bra toalettlås, toalettvred och annat till toalett online på nätet.

Genom att klicka på annonser, bilder och länkar på sidan kommer du kontakt med företag som säljer olika toalettstolar och annan inredning till toalett och badrum.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på billiga och bra toalettlås, toalettvred och annat till toalett.

Då du ska köpa billiga och bra toalettlås, toalettvred och annat till toalett så ska du besöka stora företag som Ikea, Rusta, Bauhaus, Jysk och Jula. Dessa företag köper in stora volymer vilket betyder att de kan hålla lägre priser än mindre butiker man hittar på nätet. Texter, bilder, annonser och länkar leder till några av dessa företag för att kunna köpa ett billigt och bra toalettlås, toalettvred och annat till toalett. Man kan också hitta instruktioner på att byta lås på en toalettdörr.


Köpa toalettlås

Besök Byggmax antingen via nätet eller på något av deras byggvaruhus för att kunna köpa billiga och bra toalettlås, toalettvred och annat till toalett. Byggmax har ett stort utbud av badrumsmöbler, badrumsinredning, toaletttillbehör och badrumstillbehör. Nedan två bilder på toalettlås och dörrhantag hämtade från deras hemsida. Om dörrhandtaget: Dörrhandtag WC-beslag A2595 Habo. Dörrhandtag av mässing inkl. wc-beslag. Passar till dörrtjocklek 38-42 mm. Utsprång 48 mm. Om toalettlåset: WC-beslag Beslagsboden B810KM. Toalettbeslag i mattborstad krom. Genomgående skruvar. Diameter: 51 mm. Passar till handtag: B822M, B828M, B842M, B847M, B857KM, B862KM, B863, B867, B869, B870, B871KM och B873.

toalettlås toalettlås

Ett företag som bara finns på nätet är Barrolin som erbjuder nu produkter som, cellulosaisolering, gjutjärnsventiler, klassiska VVS produkter, beslag, belysning och småel, tapeter, begagnade dörrar och fönster. Besök deras sida för att se deras utbud och priser av toalettlås och toalettvred. Bilden nedan till vänster är från deras hemsida. Om toalettlåset: Toalettlås, Wc lås med invändigt vred och paniköppning.Används på badrums/toilettdörr då nyckellåsning inte är lämplig. Passar även moderna dörrar med borrade hål ø 40 mm. Lika 3457 men avsedd för moderna dörrar med borrade hål ø 40 mm. Hålplaceringen passar de flesta moderna nordiska innerdörrlås. Levereras med genomgående skruv med nippel.

toalettlås

Ett stort företag som säljer en hel del olika badrumsinredningar, toalettinredningar, toaletttillbehör och badrumstillbehör är Bauhaus. Nedan bilder på toalettlås eller toalettvred hämtade från deras hemsida: Om det vänstra toalettlåset: Toalettvred. Storlek Ø49 mm. Monteras med träskruv eller genomgående skruv M4. Passar toalettlås av typ 40T, 404T, 446, 2014, 2020, 414. För dörrtjocklek 38-42 mm. Utförande: Matt krom. Om det högra toalettlåset: Toalettvred ASSA 262/50 Matt mässing. Toalettbehör för lätta innerdörrar. Passar ihop med innerdörrlås ASSA 2020, ABLOY 2014 och ABLOY 414.

toalettlås toalettlås

De flesta som idag säljer toalettstolar och inredning till toalett och badrum har också reservdelar och tillbehör. Via sidan så finner du många länkar till både tillverkare, återförsäljare och butiker av passande toalettlås och toalettvred.

Billigt toalettlås på nätet

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av olika badrumstillbehör och toaletttillbehör som tex. toahållare, toalettpappershållare till golv och vägg toalettlås och toalettvred. Vandra mellan företagen för att jämföra utbud och priser.

Buahaus Jysk Byggmax
Clas Ohlson Rusta Ikea
Jula Barrolin

Toalettlås

Nedan sidor som sajten innehåller. Använd nätet för att köpa toalettstolar, toalettinredning, badrumsinredning och badrumstillbehör som tex. billigt och bra toalettlås och toalettvred.

Startsida Toalettstol vägghängd Toalettstol stående
Toalettsitsar Tillbehör