Badkarsbräda

Köpa billig badkarsbräda, badkarsbord och badkarsbricka online på nätet

Genom att klicka på annonser, bilder och länkar på sidan kommer du kontakt med företag som säljer olika toalettstolar och annan inredning till toalett och badrum.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på olika badkarsbrädor, badkarsbord och badkarsbrickor.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga badkarsbrädor, badrumstillbehör och annan badrumsinredning. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Mio, Jysk och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på en snyggt badkarsbord, badkarsbricka, badkarsbräda eller badkarshylla så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på badrumstillbehör av olika slag tex. badkarsbräda.


Köpa badkarsbräda

På sidan länkar, texter, bilder och annonser till några företag som säljer badkarsbrädor, badrumstillbehör och annan badrumsinredning, tex. till Jula och Bauhaus. Besök Jula och Bauhaus för att kunna köpa en billig, snygg och praktisk badkarsbräda. Nedan två bilder på badkarsbrädor hämtade från deras hemsidor. Om det vänstra badkarsbrädan från Jula: Gör dina stunder i badkaret lite flottare! Funktionell och estetiskt tilltalande design i rostfritt stål gör denna hylla till en given attiralj i de flesta badkar. I de olika facken och hållarna kan du placera allt från schampo och spaprodukter till rökelse och gröna växter. Om det högra badkarsbrädan från Bauhaus: Badkarshylla/Badkarssits. Ergonomiskt formade, halkfri sits gjord av lättskött plast och med ett stabilt handtag. Med urtag för tvål och andra objekt. Enkel och säker montering. Ca 700 x 310 mm (längd x bredd). Dräneringshål för kontrollerat flöde av vatten och en hygienisk rengöring.

badkarsbricka badkarsbricka

Besök företag som Ikea, Lagerhaus, Bauhaus, Jysk, Mio, Jula och Rusta för att köpa snygga badkarsbrickor och badkarsbrädor i tex. trä och plast. Nedan till vänster en bild på en badkarsbräda som man kan köpa av Ikea. Om badkarsbrickan: Badkarshylla Havern gjort i bambu. Gjord av bambu som är ett lättskött och slitstarkt naturmaterial. Storlek 70 cm.

badkarsbricka

Det finns idag många som säljer badkarsbord, badkarsbrickor, badkarshyllor, badkarsbrädor och annan badrumsinredning online på nätet. Av tex. Bygghemma kan man köpa inredning till hemmets alla rum, samt även en hel del badrumstillbehör och badrumsinredning. Nedan bilder på badkarsbrädor hämtade från deras hemsida. Om det vänstra badkarsbrädan: Badkarsbräda Arrow 11075 i krom med svensk kvalitet. Hyllan placeras mellan badkarets två långsidor. Inga skruvar behövs. Om det högra badkarsbrädan: Badkarshylla för avkopplande stunder i badet. Hyllan har avtätande, låsbara badkarsbyglar. Badkarsbrädan har en bokhållare, 2 glas- och en ljushållare.

badkarsbräda badkarsbräda

Badkarsbräda

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga badrumsinredningar och badrumstillbehör. Förutom företagen nedan kan du besöka olika badrumstillverkare för att hitta och kunna köpa en snygg badkarsbräda.

Jysk Rusta Bygghemma
IKEA Jula Bauhaus

Badkarsbräda

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning och tillbehör till badrum som tex. badkarsbräda i olika material som trä, plast, bambu och metall.

Startsida Toalettstol vägghängd Toalettstol stående
Toalettsitsar Tillbehör